Gather-Norge


  REGLER [LES] [VIKTIG]

  avatar
  Admin
  Admin

  Posts : 13
  Join date : 2010-03-29

  REGLER [LES] [VIKTIG] Empty REGLER [LES] [VIKTIG]

  Post  Admin on Sun Apr 11, 2010 4:59 pm

  Ingame

  Når lagene er fordelt skal hvert lag tagge hvilket team de kom på. F.eks Counter-Terrorist skal tagge CT. Du skal til en hver tid bruke det nicket du er voucha inn med. Fakenicking resulteres i penalty.

  Det spilles ett map med mr15. Mapet velges mellom leaders. De blir enige om ett map. Map-pool: de_dust2, de_inferno, de_tuscan, de_train, de_cbble, de_nuke og de_cpl_mill.

  Net_graph 3 er IKKE lov. Vi ser igjennom screenshots etter kampen. Finner vi ut at du har benyttet deg av det blir det penalty.

  All bugflashing, bugboosting osv er strengt forbudt. Finner vi ut at dette er benyttet blir det 3 runder til motstander laget.

  All form for juksing resulteres i ban + unvouch forever. eod.


  Velging av lag

  Stacking er IKKE lov så fremst du ikke er på lan og de som signer godtar at dere er stack. Finner vi ut at dere stacker og ikke er på lan w/e resulteres det i penalty.

  Oppførsel

  Du skal holde en god oppførsel. All flaming/spamming osv resulteres i penalty. Er det noe du er misfornøyd med eller noe du vil klage på. Ikke ta det i kanalen, ta det heller opp med en admin eller den personen det gjelder. All form for diskutering og spamming i kanalen resulteres i penalty / unvouch.

  Demo

  Alle som spiller her på gather-norge på ta ineye hver match og demoen skal være lagret på pcen i 24timer.

   Current date/time is Fri Aug 23, 2019 1:12 am